Goedkope Tuinmeubelen, voor elk budget wat wils !

gardenmaterials

Tuinmeubelen vind je in allerlei prijscategorieën. De goedkoopste oplossing zijn meestal  de kunststof tuinmeubelen. Tegenwoordig swingen de prijzen voor alle andere meubelen (teak , lounge, aluminium, rotan, etc) meestal de pan uit. Indien u zich degelijke tuinmeubelen wenst aan te schaffen is het dikwijls een noodzaak om over een goed gevulde portemonnee te beschikken. Toch zijn er echter manier om flink wat geld uit te sparen zonder dat u moet beknibbelen op kwaliteit en/of kwantiteit.

Zo kan men onder andere in bepaalde winkels tuinmeubelen aankopen die gebruikt werden in showrooms. De meubelen zijn dan niet meer verpakt, maar zijn in principe nog zo goed als nieuw. In sommige gevallen kunnen er dan wel enkele kleine beschadigingen voorkomen (zoals kleine krasjes of vlekjes). Maar deze wegen dan echter vaak niet op tegen de aanzienlijke korting die de verkoper dan toestaat omwille van deze mankementjes. Duidelijke en grote beschadigingen staan trouwens meestal goed aangegeven. Op die manier weet de consument perfect waar hij aan toe is.

Andere tuinmeubel fabrikanten of verkopers van tuinmeubelen geven dan weer serieuze kortingen op modellen die uit een uitlopende collectie komen. Men wil vaak maar al te graag van die tuinmeubelen af. De verkoper heeft dan terug meer plaats om zijn nieuwe collectie te stockeren en te etaleren. Ook in dit geval kan je als consument soms korting krijgen. Goed uit je doppen kijken, dus !

Sinds enige tijd loont het nu ook echt de moeite om het internet af te schuimen op zoek naar echte koopjes. Hiervoor kan je terecht op allerhande sites.

Eerst en vooral zijn er de sites waar particulieren hun al dan niet gebruikte tuinmeubelen zelf te koop aanbieden. Mensen doen soms om de meest bizarre redenen hun tuinmeubelen van de hand. Als er iemand overleden is, bijvoorbeeld. Of mensen verhuizen naar een kleinere woonst en kunnen hun nieuwe tuinmeubelen helaas niet meer meenemen naar hun nieuw adres. Velen willen ook snel van hun meubelen af waardoor ze prijs soms erg scherp stellen. Zo zijn ze er zeker van dat ze hun waar rap verkocht zullen krijgen.

De koper kan hiervan alleen maar profiteren !

Daarnaast heb je ook andere sites alwaar fabrikanten of winkeliers hun tuinwaar aan lage prijzen wensen te verkopen. Via een zoekmachine “goedkope tuinmeubelen intikken” kan je als consument al direct een heel pak waardevolle sites opleveren. Het internet afschuimen op zoek naar een goedkope maar toch wel degelijke tuinset loont echt de moeite !

Tot slot kan je steeds tweedehandswinkels afschuimen om originele tuinmeubelen te vinden. Deze zullen dan naar alle waarschijnlijkheid niet meer splinternieuw zijn, maar zullen op hun beurt dan weer veel karakter hebben. Vintage is weer helemaal in !

Je ziet het …. Als consument heb je keuze genoeg om voor een redelijke prijs een mooi set tuinmeubelen in je tuin neer te zetten.