Hartman tuinmeubelen, marktleider in confortable ontwerpen

gardenmaterials

Al van in de jaren 80 is de firma Hartman marktleider in het vervaardigen en ontwerpen van meubelen in kwalitatief hoogwaardige materialen. Hartman tuinmeubelen zijn wereldwijd gekend en verkrijgbaar. Leverbaar over geheel Europa met een netwerk van eigen dealers.

Hartman is een onderneming die gekend is voor zijn goede kwaliteit en zijn comfortabele ontwerpen.

Deze onderneming volgt steeds de nieuwste trends op gebied van tuinmeubelen en design. Daarom bieden ze meubilair en tuinuitrustingen aan in verschillende materialen. Aluminium, hout zoals teak, aluminium met een vlechtwerk van kunststof, kunststof en / of combinaties van deze materialen zijn verkrijgbaar.

Garantie

De tuinmeubelen van Hartman zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn met de meeste zorg samengesteld en vervaardigd. Hierdoor kan je jarenlang genieten van je tuinset.
Mits je de originele aankoopbon kan voorleggen, geniet je ook nog eens van een garantie van 2 tot 3 jaar op de materialen en constructie fouten.

Op de textiel en parasols bedraagt de garantie 2 jaar.
Enkel bij extreem gebruik zoals agressieve handelingen of wanneer er reparaties werden uitgevoerd door onbevoegden vervalt deze garantie.

De tuinmeubelen

Tuinmeubelen van Hartman zijn in alle soorten en vormen verkrijgbaar. Stoelen, tafels, ligbanken, complete lounge sets, parasols en zelfs de kussens die meegeleverd worden.
Al de sets zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Je kunt kiezen uit teak, wicker, aluminium of kunststof. Ook een combinatie van de verschillende materialen is mogelijk.

De gebruikte materialen

1.- Teak
Teak is doordrenkt met natuurlijke oliën. Hierdoor kan deze zowat alle weersomstandigheden aan, en mits een minimaal onderhoud blijft het er altijd mooi uitzien. Indien je verkiest om je meubelen langzaam grijs te laten worden, hoef je het niet te beschermen. Deze grijze verkleuring heeft zijn eigen charme. Teak tuinmeubelen zijn  zeer sterk, ongevoelig voor houtrot en ongedierte. Ook zoutwater en chloor tasten deze houtsoort niet aan.

2.- Wicker
Dit is een 100% kunststof draad waarmee een aluminium frame voorzien word van een vlechtwerk. Dit vlechtwerk geeft een stoere, natuurlijke uitstraling die uiterst comfortabel is.
Ze is duurzaam, onderhoudsarm, flexibel en weersbestendig. Het is een uniek concept en geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken.

3.- Aluminium
Door aluminium te combineren met kunststof krijg je tal van voordelen. Tuinmeubelen in aluminium zijn oersterk, licht van gewicht, duurzaam, weersbestendig en onderhoudsvriendelijk.

4.- Kunststof

Kunststof Tuinmeubels hebben tal van voordelen. De kwalitatief hoogstaande meubelen van Hartman zijn, weersbestendig, onderhoudsvriendelijk, degelijk, stapelbaar en kleurvast. Ze zijn immers in verschillende kleuren te verkrijgen.

Prijskaartje

Hartman is één van de topmerken in tuinmeubelen.
Zij bewijzen niet alleen dat ze kwalitatief hoogwaardige producten leveren, ook zijn ze prijsbewust. Voor ieders budget kan je een perfecte combinatie verkrijgen. Kwaliteit kan perfect gecombineerd worden met een aangenaam prijskaartje. Een gamma voor iedereen, rijk of arm. Zodat je jarenlang ongestoord kan genieten van je tuin en je tuinmeubelen.

There are 10 comments

 1. Raf Beeckmans 12 years ago

  Beste,

  We zijn zeer geïnteresseerd in de Hartman Da Vinci tuinset.

  We zouden echter graag de verstelbare tuintafel willen hebben (en de 4 inklapbare stoelen) + nog 4 stapelbare (lage) Da Vinci tuinstoelen extra.

  Kan u ons even een prijs voor dit meedelen aub?

  Alvast bedankt!

  Met vriendelijke groeten,
  Raf en Katleen

 2. admin 12 years ago

  Hi Raf,

  Ik zie dat de standaard set ongeveer een 1200 euro kost :
  http://www.gardengallery.nl/Hartman-Da-Vinci-tuinset-p-16168.html

  Misschien dat je beter even contact met hen opneemt ivm je bestelling want het lijkt me geen standaard combinatie.

  Groeten

 3. victor van damme 12 years ago

  heb belangstelling voor hartman standenstoel grijs florian nr. 2358366
  heb deze gezien bij blokker in knokke, maar ze hebben geen nieuwe te verwachten. Wij wonen in B-2550 Kontich.
  waar heeft U verkooppunt waar ik deze stoelen ( graag 4 stuks) kan kopen
  Dank voor aantwoord
  Van Damme
  Mechelsesteenweg 324
  B-2550 Kontich
  Tel. +32485453169

 4. Bart vd P 12 years ago

  Hallo, ik ben pas eigenaar van de da vinci set en 2 ligbedden. Nu heb ik enkele vet vlekken op de tafel. Mijn vraag : Moest ik deze eerst nog voorbehandelen. En welk produkt is hiervoor het meest geschikt?

  Alvast bedankt,
  Bart

 5. steenken 12 years ago

  geachte;
  ik had graag geweten hoe lang er garantie is op kunstof tuinmeubelen. We hebben een blauwe verlengbare tafel met 6 stoelen .We hebben die ongeveer 5 jaar en zijn al door 2 stoelen gezakt. Ikzelf weeg +/-60 kg dus daar kan het niet aan liggen. Alvast bedankt voor uw toekomstige reactie.
  Mevr Steenken

 6. Lieve Ruys 12 years ago

  Net zoals de mevrouw hierboven, hebben wij ook blauwe kunststof tuinmeubelen.
  Nadat er bij het aankopen al een kapotte stoel in de verpakking zat, hebben wij een nieuwe gekregen. Niet lang daarna zijn wij ook door twee stoelen gezakt. Ook die hebben wij kunnen ruilen.
  Deze week zijn er echter weer twee stoelen gesneuveld, elke keer gewoon de poot af. Nu is onze set niet meer compleet. Dit kan toch niet meer? Dit is levensgevaarlijk, voor hetzelfde geld breek je je nek. Is dit één of andere productiefout? Het is een regelrechte schande!
  Voor die prijs verwacht je wel deftig materiaal! Onze vorige set tuinmeubelen ging 15 jaar mee en toen waren ze versleten, maar nog steeds niet kapot!
  In totaal hebben we 947 euro betaald… En dit nog maar 3 jaar geleden…
  (8 verstelbare stoelen + 1 grote tafel + 1 ligbed + kussens)

  Ik hoop op een antwoord,
  Lieve Ruys

 7. admin 12 years ago

  Hallo mevr. Steenken en Lieve,

  Als ik van jullie was zou ik me rechtstreeks tot hartmann zelf wenden(http://www.hartman.nl/contact.asp?taal=NL) met deze klachten. Het lijkt me inderdaad niet normaal dat dergelijke zaken gebeuren met meubelen die slechts enkele maanden/jaren oud zijn.

  Even hun grantie policy van hun site gehaald :
  “U krijgt 2 of 3 jaar garantie op uw Hartman-aankopen, maar ga er maar vanuit dat u veel en veel langer plezier van uw Hartman meubelen zult hebben.”

  Groeten

 8. H.gelden 11 years ago

  Wij hebben een Hartman tuinmeubelset a vier stoelen ambassador (bordeau) en een tafel country (bordeau, gekocht op 30 april 1997. Nu zijn we in het afgelopen jaar door drie stoelen gezakt, de achterpoot afgebroken, alle op de zelfde plaats. Gelukkig geen gewonden bij gevallen. Maar lijkt mij toch een materiaalfout. De kleur bordeau is ook nergens meer verkrijgbaar.
  Hoogachtend H.Gelden

 9. admin 11 years ago

  Zou inderdaad een constructiefoutje kunnen zijn die pas na langere tijd de kop opsteekt.

 10. K.Wegkamp 10 years ago

  Hoi
  Wij hebben sep. 2010 Hartman DA Vinci stoelen gekocht, nu vallen er van de dopjes onder uit de pooten, we zijn er al 4 kwijd, van verschillende stoelen.
  gr.K.Wegkamp

Leave your thought

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën. Door verder te surfen op deze website gaat u akkoord met het plaatsen hiervan.