Hartman tuinmeubelen, marktleider in confortable ontwerpen

gardenmaterials

Al van in de jaren 80 is de firma Hartman marktleider in het vervaardigen en ontwerpen van meubelen in kwalitatief hoogwaardige materialen. Hartman tuinmeubelen zijn wereldwijd gekend en verkrijgbaar. Leverbaar over geheel Europa met een netwerk van eigen dealers.

Hartman is een onderneming die gekend is voor zijn goede kwaliteit en zijn comfortabele ontwerpen.

Deze onderneming volgt steeds de nieuwste trends op gebied van tuinmeubelen en design. Daarom bieden ze meubilair en tuinuitrustingen aan in verschillende materialen. Aluminium, hout zoals teak, aluminium met een vlechtwerk van kunststof, kunststof en / of combinaties van deze materialen zijn verkrijgbaar.

Garantie

De tuinmeubelen van Hartman zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn met de meeste zorg samengesteld en vervaardigd. Hierdoor kan je jarenlang genieten van je tuinset.
Mits je de originele aankoopbon kan voorleggen, geniet je ook nog eens van een garantie van 2 tot 3 jaar op de materialen en constructie fouten.

Op de textiel en parasols bedraagt de garantie 2 jaar.
Enkel bij extreem gebruik zoals agressieve handelingen of wanneer er reparaties werden uitgevoerd door onbevoegden vervalt deze garantie.

De tuinmeubelen

Tuinmeubelen van Hartman zijn in alle soorten en vormen verkrijgbaar. Stoelen, tafels, ligbanken, complete lounge sets, parasols en zelfs de kussens die meegeleverd worden.
Al de sets zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Je kunt kiezen uit teak, wicker, aluminium of kunststof. Ook een combinatie van de verschillende materialen is mogelijk.

De gebruikte materialen

1.- Teak
Teak is doordrenkt met natuurlijke oliën. Hierdoor kan deze zowat alle weersomstandigheden aan, en mits een minimaal onderhoud blijft het er altijd mooi uitzien. Indien je verkiest om je meubelen langzaam grijs te laten worden, hoef je het niet te beschermen. Deze grijze verkleuring heeft zijn eigen charme. Teak tuinmeubelen zijn  zeer sterk, ongevoelig voor houtrot en ongedierte. Ook zoutwater en chloor tasten deze houtsoort niet aan.

2.- Wicker
Dit is een 100% kunststof draad waarmee een aluminium frame voorzien word van een vlechtwerk. Dit vlechtwerk geeft een stoere, natuurlijke uitstraling die uiterst comfortabel is.
Ze is duurzaam, onderhoudsarm, flexibel en weersbestendig. Het is een uniek concept en geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken.

3.- Aluminium
Door aluminium te combineren met kunststof krijg je tal van voordelen. Tuinmeubelen in aluminium zijn oersterk, licht van gewicht, duurzaam, weersbestendig en onderhoudsvriendelijk.

4.- Kunststof

Kunststof Tuinmeubels hebben tal van voordelen. De kwalitatief hoogstaande meubelen van Hartman zijn, weersbestendig, onderhoudsvriendelijk, degelijk, stapelbaar en kleurvast. Ze zijn immers in verschillende kleuren te verkrijgen.

Prijskaartje

Hartman is één van de topmerken in tuinmeubelen.
Zij bewijzen niet alleen dat ze kwalitatief hoogwaardige producten leveren, ook zijn ze prijsbewust. Voor ieders budget kan je een perfecte combinatie verkrijgen. Kwaliteit kan perfect gecombineerd worden met een aangenaam prijskaartje. Een gamma voor iedereen, rijk of arm. Zodat je jarenlang ongestoord kan genieten van je tuin en je tuinmeubelen.