Roobol tuinmeubelen : kenmerken & soorten

Roobol tuinmeubelen zijn echte trendsetters. De bezieler van dit merk is Brandie Roobol een echte gedreven vernieuwer op gebied van tuinmeubelen. Maakt gebruik van de beste en de meest kwaliteitsvolle materialen en zorgt er vooral voor dat design en materiaalgebruik perfect op elkaar zijn afgestemd.

Kenmerken van Roobol tuinmeubelen

Typisch voor Roobol tuinmeubelen is het unieke en stijlvolle uitzicht, waardoor ze een luxueuze uitstraling krijgen. Dit samen met een ruime keuze aan materialen waaruit ze zijn opgebouwd zorgt ervoor dat er voor iedereen wel een aangepast tuinmeubelset te vinden is. Alle tuinmeubelen zijn weersbestendig en doorstaan alle seizoenen. Eenvoudig en goed te onderhouden waardoor je jarenlang plezier kan hebben van je tuinset en heerlijk kan genieten van de rust in je eigen tuin. Roobol werkt met vaste en zeer vakkundige mensen waardoor steeds de hoogste kwaliteit kan gegarandeerd worden.

Soorten Roobol tuinmeubelen

Roobol heeft een ruim assortiment tuinmeubelen die ingedeeld worden volgens de materialen waaruit ze vervaardigd werden. Elke soort heeft zijn specifieke aandachtspunten en ook het onderhoud is specifiek. Hieronder een overzicht van het gamma dat te verkrijgen is.

 1. Vlechtwerk tuinmeubelen
  De vlechtwerkcollectie bestaat uit een tuinset dat opgebouwd is uit een aluminium frame waarop een vlechtwerk van kunststof is aangebracht. Hierdoor zijn de Roobol tuinmeubelen zeer licht en goed te manipuleren. De kunststof is weersbestendig en kleurvast, waardoor ze er steeds als nieuw blijven uitzien. Deze vlechtwerk tuinmeubelen zijn verkrijgbaar als volledige sets, maar ook in afzonderlijke onderdelen.

 2. Out-tex-tuinmeubelen
  Voor deze Out-Tex tuinmeubelen werd eveneens een aluminium raamwerk gebruikt maar overtrokken met een hoogwaardige synthetische stof. Out-Tex kunststof voelt aan als stof en ook het heeft ook hetzelfde uitzicht. De voordelen zijn dan ook de kwaliteit, verdraagt alle seizoenen, regen, wind, sneeuw of ijs kunnen deze stof niet vervormen of beschadigen. Minimaal onderhoud waardoor men nog meer kan genieten van de tuinset.

 3. Aluminium tuinmeubelen.
  Deze hebben een robuust aluminium frame gecombineerd met textilene en glas. Het zijn echte design ontwerpen die er niet alleen zeer mooi uitzien, maar ook in de meest uiteenlopende creaties te verkrijgen zijn. Roobol tuinmeubelen is verkrijgbaar in verschillende tinten en maken iets persoonlijks aan het geheel.

 4. Stalen tuinmeubelen
  Het harde staal gebruikt in een mooi design geeft de tuinmeubelen een stevig karakter in een vrolijke uitvoering. Roobol laat hiermee zien dat je ook zeer harde en logge materialen kan omvormen tot mooie en stijlvolle tuinmeubelen

 5. RVS Tuinmeubelen
  RVS tuinmeubelen zijn overal gekend, maar deze Roobol uitvoering heeft net dat ietsje meer. Gecombineerd met andere materialen zoals textilene, glas en andere materialen maken het tot unieke designer meubelen. Topkwaliteit dat ook nog mag gezien worden.

 6. Teak tuinmeubelen
  Ook Teak is niet weg te denken uit de Roobol designs voor tuinmeubelen. Teak is immers een hoogwaardige houtsoort dat reeds zijn diensten bewezen heeft in de meubelindustrie. Roobol gebruikt steeds de beste teak soorten en waarborgt steeds een prachtige en sfeervolle combinatie op het terras of in de tuin.

Zoek je iets uniek dat tegelijk stijlvol, van hoge kwaliteit en onderhoudsvriendelijk is, dan zijn Roobol tuinmeubelen zeker het allerbeste voor de tuin.

Leave your thought

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologie├źn. Door verder te surfen op deze website gaat u akkoord met het plaatsen hiervan.