Moderne Tuinmeubelen : stijlvol en vernieuwend !

Moderne tuinmeubelen zijn trendy, stijlvol, luxueus en vernieuwend. Aangepast aan onze moderne levensstijl en behoeften. In onze moderne en jachtige tijd zoeken we meer en meer naar producten die mooi, duurzaam, goed te onderhouden en aangenaam zijn in gebruik. We willen zoveel mogelijk kunnen genieten van onze tuin, zonder voortdurend bezig te zijn met het onderhoud van onze tuinmeubelen.

Kenmerken van moderne tuinmeubelen

Design

Design tuinmeubelen zijn strak van design en zuiver van lijn. Het moderne design kan zowel hedendaags als tijdloos zijn. Het hoofddoel is niet alleen een trendy en luxueus uiterlijk te accentueren, maar de meubelen moeten ook uiterst leefbaar zijn.

Moderne materialen

Voor moderne tuinmeubelen worden ook nieuwe, moderne en luxueus ogende materialen gebruikt. De materialen moeten duurzaam zijn en gemakkelijk te onderhouden. Je hebt een ruime keuze aan materialen die allemaal perfect bruikbaar zijn en gedurende vele jaren hun uiterlijk behouden. Tuintafels en stoelen gemaakt van inox 18 / 10 al of niet gecombineerd met materialen zoals textilene, teak, graniet, kwaliteitswicker en zelfs het revolutionaire canax. Aluminium wordt gebruikt voor het vervaardigen van uiterst lichte tuinmeubelen die zeer lang mee gaan.

Integratie in de tuin

Moderne tuinmeubelen kunnen door hun duurzaamheid, vuilbestendigheid en gemakkelijk onderhoud perfect in de tuin geïntegreerd worden. Door hun weersbestendigheid kunnen ze het hele jaar door blijven staan en dienst doen op zonnige dagen. Extra opberg ruimte is niet echt nodig. Bij ieder soort tuin heb je een passende meubel stijl. Heb je een tuin die aan zee gelegen is, dan kies je het juiste materiaal waardoor je meubels niet door de zoute neerslag of zeelucht worden aangetast.

Leefbaarheid

Moderne tuinmeubelen moeten leefbaar en bruikbaar zijn. Soms zorgen ze voor een verlenging van de binnen leefruimte en moeten de meubels perfect zitten. Loung meubelen zijn hier een goed voorbeeld van. Echte zitbanken die kunnen voorzien worden van zachte dikke kussens zorgen ervoor dat je lekker knus en zacht zit in je tuin. De juiste keuze van materialen is van cruciaal belang voor de integratie in je tuin. Een tuin met veel plantengroei vraagt andere tuinmeubelen dan een tuin met een zwembad en veel open ruimte.

Onderhoud

Moderne tuinmeubelen moeten niet alleen duurzaam zijn maar ook gemakkelijk en beperkt te onderhoud zijn. Tegenwoordig hebben beide partners een loopbaan en is het belangrijk dat je maximaal kan genieten van je vrije momenten. De meeste materialen kan je gewoon afwassen met water en zeep of afspoelen met zuiver water. Het gebruik van een hoge druk reiniger is niet echt nodig.

Prijsklasse van moderne tuinmeubelen

Moderne tuinmeubelen hebben voor ieders budget een aangepast prijskaartje en design. Toch moet je rekening houden met de prijs / kwaliteit verhoudingen. Het is nog steeds zo dat duurdere materialen ook veel duurzamer zijn. Het is eigenlijk de kunst om de juiste en ideale keuze te maken voor je tuin en je budget

Het gebruiksdoel van je moderne tuinmeubelen

Wil je veel tijd in je tuin doorbrengen en moet het een verlenging zijn van je leefruimte dan zal ook de keuze van het soort tuinmeubelen anders zijn dan wanneer je deze enkel gebruikt om buiten te eten en een barbecue te houden.